Particulier

Als particulier bent u op de juiste plek bij Kwekerij Deinum. Onze kwekerij biedt een ruime keuze in bomen en haagplanten geteeld op 12 hectare grond. U bent welkom een bezoek te brengen om de boom eens goed te bekijken en/of u te voorzien van goed advies. Dit kan eveneens telefonisch.

We denken graag mee in het vervullen van uw ‘tuinwensen’ en gaan op zoek naar datgene wat u wilt. We hebben een divers aanbod, zoals: fruit- en laanbomen (ook in container), haagplanten, sierheesters, bosplantsoen en vaste planten.

De bestelde boom of plant wordt na uw bestelling gerooid of besteld. Daarna staan ze klaar om afgehaald of bezorgd te worden. In het plantseizoen hebben we alles ruim op voorraad. Zoekt u iets wat niet in assortiment aanwezig is? Dan bestellen wij dit graag voor u bij onze collega-kwekers.

Tevens leveren wij de toebehoren, zoals bijvoorbeeld aanplantgrond, boompalen en boomband. Uiteraard geven wij u graag tips over het goed verzorgen van uw boom- en plantgoed. De adviezen zijn tevens te vinden op deze website.

Tip: geef een planten- of boombon cadeau!